SuojeluMotti -ohjelmiston asentaminen ja päivitys

Käyttöönotto

Saadaksesi SuojeluMotin käyttöösi lähetä sähköpostia osoitteeseen motti(at)luke.fi. Lähetämme SuojeluMotti 3.1 asennuspaketin linkin vastausviestissä.

Tietosuoja

Tallennamme yhteystietosi, jotta voimme tiedottaa SuojeluMottiin liittyvistä päivityksistä. Tietojasi ei käytetä markkinointiin. Pyytäessäsi SuojeluMotin asennuspakettia hyväksyt samalla yhteystietojesi tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Asennus

Lataa ensin asennuspaketti. Asennuspaketin koko on noin 70 megatavua. Kun asennuspaketti on ladattu, se löytyy omalta koneeltasi joko työpöydältä tai kansioista riippuen käytettävän selaimen asetuksista. SuojeluMotti 3.1 asennuslinkki on käyttäjäkohtainen.

Käynnistä asennus klikkaamalla SuojeluMotti_asennus -kuvaketta työpöydällä tai vastaavaa tiedostoa (SuojeluMotti_asennus.exe) tiedostonhallinnan avulla.

SuojeluMotti -ohjelmisto käynnistyy Käynnistä-valikon kohdasta Luke/SuojeluMotti tai työpöydällä olevasta SuojeluMotti -kuvakkeesta.

Päivitykset

SuojeluMotti 3.1 on voimassa 31.12.2023 saakka. Seuraava SuojeluMotti -versio tulee saataville ennen voimassaolon päättymistä ja siitä tiedotetaan käyttäjille sähköpostitse sekä ohjelmiston verkkosivuilla.