SuojeluMotti -ohjelmiston asentaminen ja päivitys

Käyttöönotto

Saadaksesi SuojeluMotin käyttöön lähetä sähköpostia osoitteeseen motti(at)luke.fi. Pyrimme vastaamaan viestiisi viimeistään seuraavana työpäivänä ja lähetämme SuojeluMotti 2.0 asennuspaketin linkin sekä ohjeet asentamiseen vastausviestissä.

Tietosuoja

Tallennamme yhteystietosi, jotta voimme tiedottaa SuojeluMottiin liittyvistä päivityksistä. Tietojasi ei käytetä markkinointiin. Pyytäessäsi SuojeluMotin asennuspakettia hyväksyt samalla yhteystietojesi tallentamisen ja käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Asennus

Lataa ensin asennuspaketti. Asennuspaketin koko on noin 70 megatavua. Kun asennuspaketti on vastaanotettu, se löytyy omalta koneeltasi joko työpöydältä tai kansioista riippuen käytettävän selaimen asetuksista. SuojeluMotti 2.0 asennuslinkki on käyttäjäkohtainen.

Käynnistä asennus klikkaamalla SuojeluMotti_asennus -kuvaketta työpöydällä tai vastaavaa tiedostoa (SuojeluMotti_asennus.exe) tiedostonhallinnan avulla.

SuojeluMotti -ohjelmisto käynnistyy Käynnistä-valikon kohdasta Luke/SuojeluMotti tai työpöydällä olevasta SuojeluMotti -kuvakkeesta.

Päivitykset

SuojeluMotti 2.0 on voimassa 31.12.2020 saakka. Seuraava SuojeluMotti versio tulee saataville ennen voimassaolon päättymistä ja siitä tiedotetaan käyttäjille sähköpostitse sekä ohjelmiston verkkosivuilla.